Bögre, teás
Bögre, teás
4 064 Ft
Anatómiai atlasz 
Anatómiai atlasz 
7 398 Ft


Hun-Web Linkek

Információ

Regisztráció

Az áruházban történő rendeléshez Önnek regisztráltatnia kell magát. A regisztrációt bármikor egyszerűen végrehajthatja. A regisztrációkor megadott adatokat (név, cím, telefonszám) kizárólag csak a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, azt bizalmasan kezeljük, harmadik félnek át nem adjuk. Az áruház semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért. A regisztrációkor megadott személyes adatokat egy Ön által megadott e-mail címmel és jelszóval tároljuk a későbbi azonosításhoz. Az azonosítók megadásával adataihoz bármikor hozzáférhet, és módosíthatja. Amennyiben jelszavát elfelejtené, úgy email címe megadásával, új jelszót kérhet, melyet e-mailben küld meg a rendszer automatikusan. Fontos, hogy amennyiben szeretne a továbbiakban információkat kapni az áruházunkban megjelenő újdonságokról,akciókról, akkor regisztráláskor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Kedves Látogatónk!

Szeretettel köszöntjük az Ajándék-Centrumban. Az oldal létrehozásának célja az volt, hogy széles skáláját kínáljuk különleges, egyedi tervezésű, és kivitelezésű ajándéktárgyaknak.
Reméljük, hogy termékeink közül Ön is talál megfelelőt és ajándékával valódi örömöt, és meglepetést okoz majd szeretteinek.

Kérjük, mielőtt rendelni kezd, olvassa át az alábbi tudnivalókat!

Személyes adatok

Az Ajándék-Centrumba érkező megrendeléseket abban az esetben tudjuk teljesíteni, ha a rendelési folyamat során kért adatokat Ön hiánytalanul megadja.
Az alábbi adatokat kérjük el a megrendeléshez: a vevő neve, címe, telefon- és e-mail elérhetősége, és a szállítási címe (hiszen nem minden esetben a saját címére kéri a vevő a csomagot).
E-mail címére a megrendelés visszaigazolása miatt van szükségünk.

Megrendelés

Az Ajándék-Centrumban megtalálható termékek azért olyan különlegesek, mert nem tömegesen készülnek és állnak raktárban több százasával, hanem egyenként, egyedileg készülnek. Ebből következően a szállítási határidő attól függ, hogy van-e készen a választott termékből vagy el kell készíttetni. Így az átfutási idő 1-3 nap, de 1 hét is lehet.
A megrendelés után írásban értesítjük, hogy mi a várható szállítási határidő a választott termék esetén. Amennyiben ez nem felel meg az Ön elképzeléseinek, úgy elállhat a megrendeléstől.
Kérjük, hogy ezt vegye figyelembe az ajándékok kiválasztásánál és gondoljon jó előre a családi/baráti ünnepekre!
Amennyiben több, különböző kategóriába tartozó árut vásárol egyidejűleg, akkor a kiszállítás a leghosszabb szállítási határidővel rendelkező árura vonatkozó szállítási határidő szerint történik.
Külön kérésre természetesen kiszállítjuk akár tételenként is a megrendelést, de ebben az esetben a szállítási díjat is a kiszállítások száma szerint számítjuk fel.

1. A kosár tartalma:
Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét.
Egy terméket úgy tud kiválasztani, hogy rákattint a termék mellett lévő KOSÁR gombra. Természetesen több terméknél is rákattinthat a gombra, a kiválasztott termékek az Ön virtuális bevásárlókosárban gyűlnek.
A fejlécben található KOSÁR gombra kattintva bármikor megtekintheti, hogy eddig mit rakott a kosarába, és hogy ezek a termékek mennyibe kerülnek. A TÖRÖL gombra való kattintással a megjelölt sorban lévő terméket Ön kiveszi a kosárból. A program természetesen ekkor újraszámolja a tételeket és a fizetendő végösszeget is.
A termékek melletti üres négyzetben meg tudja adni, hogy az adott termékből hány darabot kíván megvásárolni. Az összeg újraszámolásához kattintson a MÓDOSÍT gombra.


2. Bejelentkezés:
Megrendelést csak regisztrált felhasználók a bejelentkezést követően adhatnak le. A regisztrációval kapcsolatos részletes információt a Regisztráció menüpontban olvashat.

3. Számlázási és szállítási adatok:
Itt láthatja a regisztráció során megadott számlázási és szállítási adatait melyeket a módosít gombra kattintva aktualizálhat, módosíthat. Valamint a kívánt szállítási módot is itt kell megadnia. A módosít gombra kattintva a Megjegyzés rovatban lehetősége van egyedi igények jelzésére.

4. Ellenőrzés:
Kérjük ellenőrizze még egyszer megrendelését. A fenti menüsorra kattintva visszatérhet az előző lépésekhez és módosíthatja megrendelését. Ha mindent megfelelőnek talált, az Rendelés folytatása gombra kattintva érvényesítheti megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben. A megrendelhető áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. A termékleírásokat a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A árucikkek mellett található fotók szimbolikus jellegűek, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet. A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe!

5. Megrendelés
Az elküldött megrendelését a nyomtatás gombra kattintva kinyomtathatja.
A megrendelhető áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. A termékleírásokat a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A árucikkek mellett található fotók szimbolikus jellegűek, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet. A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe!

Fizetési lehetőségek

Fizetés készpénzzel, utánvéttel
Az áru ellenértékét és a szállítás költségét a szállítást teljesítő futárnak az átvételkor kell kifizetni a megrendelés visszaigazolásának megfelelően.

Bankkártyás fizetés
A megrendelt termékek értékének kiegyenlítése a megrendeléssel egyidőben, interneten keresztül történik.
A vásárlásra alkalmas kártyák közül az interneten az alábbiakkal lehet tranzakciót kezdeményezni:
- Eurocard/MasterCard
- VISA
- VISA Electron, de ennek interneten történő használata a kártyát kibocsátó banktól függ. (A kibocsátó bank határozhatja meg, hogy engedélyezi-e a kártyát internetes, úgynevezett Cnp - Card not present típusú tranzakciók végzésére. Az Inter-Európa Bank Rt. által kibocsátott VISA Electron típusú bankkártya használható interneten történő vásárláskor.)

Fizetés előre, átutalással
Bizonyos termékek esetén megrendelését abban az esetben fogadjuk el, ha számlája végösszegét előzetesen átutalja bankszámlaszámunkra (vagy bankkártyával fizet). Ezek olyan termékek, melyek megrendelés után, egyedileg készülnek el.
Az ilyen termékek mellett jelezzük, hogy az előre fizetés vagy a bankkártyás fizetés az elfogadható.

- Személyes adatok
- Termékek
- Az egyes kategóriák ismertetése
- Megrendelés
- Szállítás
- Regisztráció
- Fizetési lehetőségek
- Visszaküldés, a vásárlástól való elállás
- Panaszával fordulhat

Termékek

Az egyes termékek részletes jellemzőit az adott terméknél találja. A különböző kategóriákban a termékek listaszerűen helyezkednek el, azaz egymás alatt kis képpel és az árral. Bizonyos termékek mellett leírás is található, ami tájékoztat a termék fontosabb tulajdonságairól. A részletes leírás további információt nyújt a választott termékről.
Bizonyos termékek megrendeléséhez szükséges, hogy kiválassza a termékhez kapcsolódó egyéb jellemzőt is (például pólóknál a méretet).

Az ár a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is.

Az Ajándék-Centrumban az alábbi termékkategóriákat találja:
Ajándékkosarak
Alkalomra
Aromaterápiás szappanok
Csoki szökőkút
Csokoládé
Dilibolt
Díszcsomagolók
Díszüvegek
Édesség különlegességek
Egészség, Karcsúság, Fiatalság
Ékszerek
Elektronika
Élményajándék
Ezoterikus tárgyak
Fém dísztárgyak
Fényképes ajándéktárgyak
Gyógyhatású termékek
Házassági évforduló
Húsvét
Játék
Konyhai kiegészítők
Könyv
Lakáskiegészítők
Nászajándék
Névre szóló italok
Oscar-díj ajándékba
Óra
Pihenés
Szexuális segédeszközök
Születésnap
Teák
Textil ajándékok
Valentin nap
Üveg ajándékok

Az egyes kategóriák ismertetése

Ékszerek
Ebben a kategóriában mobil ékszereket kínálunk. Egyes fajtáknál az swarovsky kövekkel van kombinálva.

Fényképes ajándéktárgyak
Ahhoz, hogy ebből a kategóriából tudjunk Önnek szállítani, nélkülözhetetlen, hogy Ön eljuttassa hozzánk azt a fényképet, amit szeretne viszontlátni a választott terméken. Jelenleg ennek az a módja, hogy a termékek mellett is feltüntetett info#kukac#ajandek-centrum.hu címre jpg formátumban elküldi nekünk a fényképet. Az e-mailben kérjük, tüntesse fel nevét és címét, hogy be tudjuk azonosítani megrendelését.
A fizetés bankkártyával vagy az eladó számlaszámára (ld.: Cégadatok) történő előzetes átutalással vagy szállításkor utánvétellel történhet.

Névre szóló italok
Ebben a kategóriában jól ismert italokat talál, de nem a választék a kategória lényege, hanem az, hogy az Ön által kiválasztott italt személyre szóló címkével látjuk el. Minden egyes termék nagy képére kattintva megnézheti, milyen címke kerül a választott italra. A Tokaji Aszú és Szamorodni esetében az ital saját címkéjére kerül az Ön által megadott szöveg, a többi ital esetében az ital címkéjével szimmetrikusan, az üveg hátsó részére tesszük a címkét. Mindkét címkénél maximum négy szót adhat meg, úgy, hogy az a címkén lévő szöveggel értelmes egészet alkosson.
A megjeleníteni kívánt szöveget a rendelési folyamat során a személyes adatainak megadásánál található MEGJEGYZÉS rovatban tüntesse fel vagy a termékek mellett is feltüntetett info#kukac#ajandek-centrum.hu emailcímre kell elküldeni.
A Tokaji Aszú 6 puttonyost alapesetben saját karton díszdobozzal szállítjuk, a többi italt vagy saját fémdobozba vagy celofánba csomagolva.
Az aszúkhoz, a szamorodnikhoz és a vörösborokhoz fa díszdoboz is rendelhető.

Szállítás

Az áru kiszállításával kapcsolatban a szállítási napot egyeztetjük Önnel. Kérjük, hogy a sikeres lebonyolítás érdekében az Ön által elfogadott időpontban Ön vagy megbízottja tartózkodjon a szállítási címen. Utánvételes küldemény esetén a csomagot a megadott címen bárki átveheti, aki az utánvételi díjat és a szállítás költségeit kifizeti. Bankkártyás fizetés esetén, illetve minden olyan esetben, amikor a vételár előre ki lett fizetve, a csomagot csakis a címzett vagy hivatalos meghatalmazottja jogosult átvenni.

Amennyiben a megrendelt árut nem tudjuk kézbesíteni, úgy a Fuvarozó visszaszállítja azt raktárunkba. Önnek egy papírt hagy hátra, mely tartalmazza a kézbesítési kísérlet időpontját.
Az újbóli kiszállítás sajnos újbóli szállítási díjat von maga után.

Futárral történő szállítás ára
Egy max. 25 kg súlyú ill. 0,25 köbméter térfogatú csomag esetén a szállítás díja:
Budapest területére 1.550 Ft/cím
24 órás 2.500 Ft/cím

Vidékre 3 napos 1.875 Ft/cím
48 órás 2.990 Ft/cím
24 órás 3.500 Ft/cím
Szombati kézbesítés(csak nagyvárosokba lehetséges) 2.500.-Ft

Minden ilyen megkezdett mennyiségi egység újabb címnek minősül.
Külföldre történő szállítási igényével kérem, hívja fel az ügyfélszolgálatunkat.

Postai szállítás ára
A postai szállítás díja a megrendelt áru értékétől és az utánvéttől függ
/értékdíj+utánvétdíj+csomagolási díj/. Az aktuális postai díjszabásnak megfelelően.

0-30 kg között
10.000.-Ft-ig 1.990 Ft
20.000.-Ft-ig 2.590 Ft
50.000.-Ft-ig 2.990 Ft30 kg feletti csomagot a postai úton nem szállítunk.

A vevő köteles kiszállításkor a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási határidőnk terméktől függően Budapestre minimálisan 1-3 nap, vidékre 2-4 nap.

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

1. A Szabályzat célja
A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Trend 4 You Kft. (székhely: 2230 Gyömrő Klapka György 76a. cégjegyzékszám: 01-09-118981, nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága mint cégbíróság, adószám: 14255791-2-13 által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és a Társaság adatvédelmi és adatkezelési politikáját. A Gyömrő Város Polgármesteri Hivatala által kiadott határozat szerint a Trend 4 You Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) a 146/2010/B nyilvántartási szám alatt, a jogszabályok szerint csomagküldő tevékenységet folytathat. A jelen Szabályzat célja, hogy a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások minden területén, minden egyén számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során (adatvédelem).
2. Az adatkezelő megnevezése
Trend 4 You Kft.
Székhelye: 2230 Gyömrő Klapka György utca 76A
Tekintettel arra, hogy az adatkezelés az adatkezelővel ügyfélkapcsolatban álló felhasználókra vonatkozik, így a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (a továbbiakban: Avtv.) 30. § a) pontja alapján az adatkezelés adatvédelmi nyilvántartásba vétele nem szükséges.
3. A kezelt személyes adatok köre
3.1. Regisztráció. A regisztráció során az Ügyfélnek kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:
 felhasználónév,
 saját e-mail cím,
 jelszó,
 számlázási cím (számlázási név, utcanév, házszám, település,
irányítószám),
 szállítási cím (szállítási név, utcanév, házszám, település, irányítószám),
 mobiltelefonszám
3.2. A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: a felhasználó bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket az adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a felhasználó külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal - törvény által kötelezővé tett esetek kivételével - össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő fér hozzá.
3.3. A Weboldalon tett látogatások során egy vagy több cookie-t; azaz egy-egy karaktersorozatot tartalmazó kis fájl; küldünk a látogató számítógépére, amely(ek) révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz. Ezen cookie-k a Google és a Facebook által biztosítottak, felhasználásuk a Google Adwords, valamint a Facebook rendszerén keresztül történik. Ezeket a cookie-kat csak egyes al-oldalak látogatása esetén küldjük el a látogató számítógépére, tehát ezekben csak az adott al-oldal meglátogatásának tényét és idejét tároljuk, semmilyen más információt nem.
Az így elküldött cookie-k felhasználása a következő:
A külső szolgáltatók, közöttük a Google, ezen cookie-k segítségével tárolják, ha a felhasználó korábban már látogatást tett a hirdető webhelyén, és ez alapján hirdetéseket jelenítenek meg a felhasználónak külső szolgáltatók - közöttük a Google - partnereinek internetes webhelyein.
A felhasználók a Google hirdetések kikapcsolására szolgáló oldalon tilthatják le a Google cookie-jait. (Azt is jelezheti a felhasználók számára, hogy a Network Network Advertising Initiative leiratkozási oldalán a külső szolgáltatók cookie-jait is letilthatják.)
4. Az adatkezelés jogalapja, célja és módja
4.1. Az adatkezelésre az ajandek-centrum.hu internetes oldalon (a továbbiakban: Weboldal) található internetes tartalmak felhasználóinak önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza a felhasználók kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy az oldal használata során közölt személyes adataik felhasználásra kerüljenek. Az adatkezelés jogalapja a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. (Avtv.) 3.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása. A hozzájárulást Felhasználó az egyes adatkezelések tekintetében a Weboldal használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.
4.2. Az adatkezelés célja a Weboldalon elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása. A Szolgáltató az Ügyfél által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a megrendelés teljesítése és az esetlegesen létrejövő szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.
4.3. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok célja statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, a felhasználók jogainak védelme.
4.4. Az adatkezelő a megadott személyes adatokat az e pontokban írt céloktól eltérő célokra nem használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása - hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel - a felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges kizárólag.
4.5. Adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely Ügyfél e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a felhasználót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.
5. Az adatkezelés időtartama
5.1. A regisztráció során kötelezően megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és annak törléséig tart. Nem kötelező adatok esetén az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat törléséig tart. A regisztráció Ügyfél általi törlésére, valamint Szolgáltató általi törlésére bármikor, az Általános Szerződési Feltételekben (a továbbiakban: ÁSZF) rögzített esetben és módon kerülhet sor.
5.2. A naplózott adatokat a rendszer; az utolsó látogatás dátumának kivételével, amelyet automatikusan felülír; a naplózás időpontjától számított minimum 6 hónapig tárolja.
5.3. Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését, valamint a Weboldalon történő regisztráció során vagy egyéb módon adott további hozzájárulások alapján történő adatkezeléseket.
6. Az adatokat megismerő személyek köre, adattovábbítás, adatfeldolgozás
6.1. Az adatokat elsődlegesen Szolgáltató illetve Szolgáltató belső munkatársai jogosultak megismerni, azonban azokat nem teszik közzé, harmadik személyek részére nem adják át.
6.2. Az alapul fekvő informatikai rendszer üzemeltetése, a megrendelések teljesítése, az elszámolás rendezése körében Szolgáltató adatfeldolgozót (pl. rendszerüzemeltető, fuvarozó vállalat, könyvelő) vehet igénybe. Szolgáltató az ilyen külső szereplők adatkezelési gyakorlatáért nem felelős.
6.3. A fentieken túl az Ügyfélre vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben kötelezően meghatározott esetben, illetve az Ügyfél hozzájárulása alapján kerülhet sor.
7. Ügyféli jogok és jogérvényesítési lehetőségek
7.1. Az Ügyfél bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Szolgáltató által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor módosíthatja azokat az ÁSZF-ben meghatározott módon. Ügyfél jogosult továbbá adatai törlésének kérésére az e pontban megadott elérhetőségek útján.
7.2. Szolgáltató az Ügyfél kérésére tájékoztatást ad a rá vonatkozó, általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Szolgáltató a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást.
7.3. Az érintett a jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja:
Levelezési cím:
Trend 4 You Kft.
2230 Gyömrő Klapka György utca 76A.
E-mail: info#kukac#ajandek-centrum.hu
A Ügyfél bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, illetve észrevétellel a Szolgáltató munkatársához fordulhat a fenti elérhetőségeken keresztül.
7.4. Az Ügyfél bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni. Egyes adatait az Ügyfél a Honlapon maga helyesbítheti; egyéb esetekben Szolgáltató a kérelem beérkezésétől számított 3 munkanapon belül törli az adatokat, ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatók. A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Szolgáltató a szükséges időtartamig megőrzi.
7.5. Az Ügyfél az Avtv., valamint a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, kérheti továbbá az adatvédelmi biztos segítségét is (1051 Budapest, Nádor u. 22. Postacím: 1387 Budapest Pf. 40, további információ: http://abiweb.obh.hu/abi/).
7.6. Amennyiben az Ügyfél szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg vagy a Honlap használata során bármilyen módon kárt okozott, a Szolgáltató jogosult az Ügyféllel szembeni kártérítés érvényesítésére. A Szolgáltató ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.
8. E-mail címek felhasználása
8.1. A Szolgáltató kiemelt figyelmet fordít az általa kezelt elektronikus levélcímek felhasználásnak jogszerűségére, így azokat csak az alábbiakban meghatározott módon használja fel (tájékoztató vagy reklám) e-mail küldésére.
8.2. Az e-mail címek kezelése elsősorban az Ügyfél azonosítását, a megrendelések teljesítése, szolgáltatások igénybe vétele során a kapcsolattartást szolgálja, így elsősorban ennek érdekében kerül sor e-mail küldésére.
8.3. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások vagy az ÁSZF változása esetén a változásokra vonatkozó, valamint a Szolgáltató egyéb hasonló szolgáltatásaira vonatkozó tájékoztatást a Szolgáltató bizonyos esetekben elektronikus formában, e-mailben juttatja el az érintettek részére. Az ilyen értesítési listáról nem lehet leiratkozni, ezen értesítéseket azonban a Szolgáltató nem használja reklámozási célra.
8.4. A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél) tartalmazó leveleket a Szolgáltató csak az Ügyfél kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld.
9. Egyéb rendelkezések
9.1. Szolgáltató rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatóak össze a felhasználók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.
9.2.Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a Szolgáltató az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről a felhasználót tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerzi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa.
9.3. Szolgáltató kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek az adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja ez irányú kötelezettségeinek teljesítésére.
9.4. Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Szabályzatot az Ügyfelek előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően az Ügyfél a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított Szabályzatban foglaltakat.

 
Nyitva tartás:
H-P: 08:00-20:00

Telefon:
+36-20-204-7879


  • Ha van olyan ismerőse, akinek szeretne minket megmutatni, csak töltse ki a megfelelő mezőket és kattintson a küldésre.

Esküvő.wyw.hu
Karácsony, karácsonyi témakörökKezdőlap.hu
Új ingatlan
Keresned sem kell!

Láttad már ezeket a menő bukósisakokat?


Te is csak kiváló minőségű bukósisban motorozz!


Vásárolj csúcs minőségű bukósisakot nálunk!


Biztonságos a bukósisak amit viselsz? Nálunk megbízható sisakokat vásárolhatsz!


A bukósisak megmentheti az életed! Nálunk csak kiváló minőségű felszerelést találsz!