Összehajtható szárú, mobil táskatartó tokkal
Összehajtható szárú,...
3 607 Ft
Whiskey
Whiskey
15 240 Ft


Hun-Web Linkek

LOVE zseton

LOVE zseton
Nettó ár: 2 500 Ft
Áfa: 27 %
Bruttó ár: 3 175 Ft
Szín
Mi ez és hogyan működik?
A zsetonok kötelezvények a különböző élményekre, szolgáltatásokra, mint pl. egy ágyban reggelire. Aki megkapja tőled a zsetonokat, felhatalmazod őt arra, hogy bármikor beváltsa nálad ezeket az élményeket, 'szolgáltatásokat'. Megszólalnia sem kell, csak átnyújtani a választott zsetont, egy sejtelmes mosoly kíséretében. Hívhatnánk így is: követelőzz játékosan.
Miért jó ez?
Te is unod már a közhelyes elcsépelt ajándékokat? Mert mi már igen. Te mit szeretsz jobban, egy tárgyat kapni, vagy élményeket, érzéseket? A zseton önmagában nem 'az ajándék'!!! Ez csak a közvetítő eszköz! Az ajándékot Te adod, Te csinálod végig, Te teszed bele magad, de nem rólad szól, hanem a másik emberről. Az ajándékod 7+1 különleges alkalom, kényeztetés, játékosság és törődés, azzal, akivel a legszívesebben vagy. Ezt az ajándékot valóban Te adod, általad válik értékké!
Íme a zsetonok:
1. A simogass meg zseton értéke: minimum 30 perc simogatás, szeretgetés. Ez nem hagyományos simogatás. Belegondoltál már, úgy igazán, ha 20 évet éltél volna egyedül egy lakatlan szigeten és a hosszú magány után meglátod a szerelmedet kiszállni egy mentőcsónakból, aki mindvégig Te rád várt. ...akkor hogyan érnél hozzá? Simogattál már úgy valakit, hogy minden csodálatod és tiszteleted az övé volt? Ha nem, most itt az alkalom.
2. Csókolj meg zseton értéke: minimum az első csók élményével egyenlő. Snassz, szokásos csók érvénytelen. Emlékszel a randi utáni hosszú, felfedezéssel és izgalommal teli csókokra? A zseton felmutatásával ezt újra átélheted!
3. Reggelit az ágyba kérem zseton értéke: nem kevesebb, mint egy full service-es 'ágybareggeli'. Extrák fantázia és igény szerint biztosíthatók.
4. Ölelj meg zseton értéke: Tettél már különbséget olyan ölelés között amikor nagyon szeretsz valakit és hosszú útra indul, ahonnan sokáig nem tér vissza és a között, hogy hosszú ideje nem látott régi barátoddal váratlanul találkozol és egyformán tör elő belőletek a találkozás öröme? Próbálgassatok bátran a szerepeket, és mindig csináljatok valamit másképpen.
5. Masszírozz meg zseton: Értéke szigorúan kreatív és eredeti, 1 órás érzéki masszázs, tetőtől talpig egy porcikát sem hagyhatsz ki, a fülcimpától a lába ujjáig. Legyen ez a test újrafelfedezése. Légy közben tudatos minden egyes apró finom mozdulatra, érzetre és csakis arra. A jól bevált illatos olajok, gyertyák, igény szerint alkalmazhatók.
6. Fürdess meg zseton értéke: egy közös fürdés vagy zuhanyzás. Lehet meghitt, gyertyafényes, romantikustól egészen az erotikusan játékos, vidám tusolásig. Például próbáltad már lámpa nélkül a fürdőszobában? ...ketten egy forró habos fürdőkádban teljesen sötétben, ahol csak az érzékeidre hagyatkozol? A döntést a zseton gazdája hozza.
7. Tégy magadévá zseton értéke: ahogy a zseton neve is mutatja, egy szexuális élményt jelent. A hangsúly az 'itt és most azonnal'-on van. Hogy hol, mikor és hogyan, az csakis a fantáziátokon múlik. Haladóknak a zseton felmutatása olyan váratlan helyzetekben ajánlott, ahol eddig még nem….
8. Bónusz zseton értéke: amolyan Jolly Joker. A fentiekből melyiket ismételnéd meg újra? A választást minden esetben a zseton gazdája hozza meg.
Nyitva tartás:
H-P: 08:00-20:00

Telefon:
+36-20-204-7879


  • Ha van olyan ismerőse, akinek szeretne minket megmutatni, csak töltse ki a megfelelő mezőket és kattintson a küldésre.